Codul de culori Suedzucker pentru o orientare sigura

Toti fondantii Suedzucker sunt ambalati in pachete practice. Bidoanele noastre standard s-au dovedit a fi foarte adecvate pentru o manevrare usoara in laborator, chiar daca spatiul de depozitare este redus. Aceste bidoane ocupa loc putin si pot fi depozitate unul peste altul, fara a se deforma..

Pentru o mai buna orientare si pentru a avea o imagine clara a produselor aflate in stoc, chiar si atunci cand lumina este insuficienta, Suedzucker a creat un cod clar de culori: culoarea bidonului si cea a capacului asigura un acces rapid la tipul de fondant dorit, chiar daca aveti in depozit mai multe tipuri de fondanti Suedzucker.

Image: Ambalare, at 1600x1200px

Toate livrarile se fac pe euro-paleti (120 x 80 cm). Atentie: paletii nu se stivuiesc.

Service tehnic
Nu ezitati sa luati legatura cu specialistii nostri in cazul in care aveti intrebari referitoare la aplicatiile produselor.

Depozitarea fondantilor
Fondantii si glazurile sunt mai sensibile decat zaharul cristalizat. Indiferent daca sunt ambalate in bidoane, cutii de carton, butoaie sau saci, urmatoarele reguli se aplica tuturor fondantilor.
Temperatura optima de depozitare este de 20 +/- 5°C. Pentru a se evita distrugerea cristalelor micro-fine, temperatura nu trebuie sa depaseasca 40°C, nici macar pentru perioade scurte de timp (cu exceptia fondantului uscat). Fondantii Suedzucker se depoziteaza cel mai bine in ambalajul lor original, care va trebui sa fie bine inchis dupa ce din recipient s-a scos cantitatea dorita.