Fondanti pentru prajituri si produse de patiserie congelate si zemoase

Pentru produsele speciale de patiserie, Suedzucker ofera specialitati de glazura deosebite. Cofetarii si patiserii care pregatesc produse speciale, gasesc in gama noastra de produse
fondanti anume facuti pentru prajiturile si specialitatile lor congelate si moi.

Fondant FF - (rezistent la congelare) - specialistul dumnevoastra pentru glazuri deosebit de durabile

Prajiturile si produsele de patiserie moi si refrigerate sau congelate sunt acoperite cu glazuri de un alb imaculat, complet opace, prin aplicarea fondantului FF. De exemplu gogosile, prajiturile plate si inghetate, prajiturile tip Madeira, prajiturile cu fructe, produsele de patiserie cu foitaj si tartele capata un aspect extrem de frumos, stralucitor.
Glazurile se usuca foarte repede si sunt deosebit de rezistente la umezeala. In acest mod, ele isi pastreaza stralucirea chiar si in cazul prajiturilor si produselor de patiserie ambalate.

Scurta prezentare a fondantului FFImage: Fondanti pentru prajituri si produse de patiserie congelate, at 320x240px

Mod de preparare

Se amesteca 1kg de Fondant FF si aproximativ 50 - 60 ml de apa, dupa care amestecul  se incalzeste intr-o masina de temperare, la maximum 40°C si se amesteca din cand in cand.