Fondanti pentru prajituri si produse de patiserie congelate si zemoase
Pentru produsele speciale de patiserie, Suedzucker ofera specialitati de glazura deosebite. Cofetarii si patiserii care pregatesc produse speciale, gasesc in gama noastra de produse | fondanti anume facuti pentru prajiturile si specialitatile lor congelate si moi. |
Fondant FF - (rezistent la congelare) - specialistul dumnevoastra pentru glazuri deosebit de durabile
Prajiturile si produsele de patiserie moi si refrigerate sau congelate sunt acoperite cu glazuri de un alb imaculat, complet opace, prin aplicarea fondantului FF. De exemplu gogosile, prajiturile plate si inghetate, prajiturile tip Madeira, prajiturile cu fructe, produsele de patiserie cu foitaj si tartele capata un aspect extrem de frumos, stralucitor. | Glazurile se usuca foarte repede si sunt deosebit de rezistente la umezeala. In acest mod, ele isi pastreaza stralucirea chiar si in cazul prajiturilor si produselor de patiserie ambalate. |
Scurta prezentare a fondantului FF
- este destinat pentru prajiturile si produsele de patiserie refrigerate sau congelate si zemoase;
- produce glazuri de un alb imaculat, opace, stralucitoare;
- se usuca repede si isi pastreaza prospetimea un timp deosebit de lung;
- este deosebit de rezistent la umezeala, chiar si in cazul produselor ambalate;
- isi pastreaza aspectul impecabil chiar si dupa depozitarea prelungita in congelator;
- se preteaza bine la aplicarea mecanica.
Mod de preparare
Se amesteca 1kg de Fondant FF si aproximativ 50 - 60 ml de apa, dupa care amestecul se incalzeste intr-o masina de temperare, la maximum 40°C si se amesteca din cand in cand.